Blottet for dig

Blottet for dig

By Sylvia Day

 • Release Date : 2012-10-10
 • Genre : Romance
 • FIle Size : 1.28 MB
Score: 4.5
4.5
From 130 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Blottet for dig Gideon Cross kom ind i mit liv lige så pludseligt og uventet som et lyn i mørket.
Han var uimodståelig - smuk og intelligent. Jeg var tiltrukket af ham, som jeg aldrig før har været tiltrukket af noget eller nogen i hele mit liv. Jeg længtes efter hans nærvær og berøring, selvom jeg var klar over, at det ikke ville føre til noget godt. Jeg var ufuldkommen og ødelagt, og Gideon vidste det. Han havde sine egne dæmoner at slås med. Hans kærlighed forandrede mig, og jeg bad til, at vores fortid ikke ville skille os ad.
 
Blottet for dig er den første bog i den stærkt erotiske trilogi om Eva og Gideon. Eva begynder på sit nye job på et reklamebureau i New York. Bygningen, hvor reklamebureauet ligger, er ejet af Gideon Cross. Allerede da Eva og Gideon møder hinanden første gang, er kemien mellem dem øjeblikkelig og overvældende. Men begge har de store følelsesmæssige ar, og et almindeligt, sundt kærlighedsforhold er fremmed for dem. 
 
Blottet for dig udkom i USA i sommeren 2012 og blev øjeblikkelig en kæmpe succes; på ganske få måneder har romanen solgt ikke mindre end 1,7 millioner eksemplarer og skal udkomme i 34 lande. Bog 2 i Crossfire-serien, Spejlet i dig, udkommer på dansk i december 2012.

Reviews

 • Fantastisk

  5
  By Janniedorte
  Fantastisk bog, glæder mig til resten af bøgerne.
 • Fremragende

  5
  By Anne Raahauge
  Blev fuldstændig bidt af bogen! Så jeg måtte læse de to næste også, det skal lige siges de blev læst på 9 dage! Så gode er de!
 • God

  4
  By Helsædens
  Har man læst fifty shades af Grey, er denne et must. Ikke ligeså censureret som fifty shades. Rigtig god Bog, men får ikke 5 stjerner da fifty shades klart slår denne bog. Læs den hvis du elskede Christian Grey og Anastasia !
 • Står mål med Fifty Shades of Grey

  5
  By HotBaun
  Troede jeg havde fundet den ultimative og eneste erotiske bogserie, i Fifty Shades of Grey. Det har denne bog akkurat gjort en markant ændring til, så absolut på højde. Glæder mig allerede til nummer to i serien
 • Trold33

  3
  By Trold33
  På engelsk er det en god bog - på dansk er den dårlig!!!
 • Skeptisk

  1
  By Emily trolle
  Der er et par steder hvor tingene ikke helt hænger sammen samt et par skøre vendinger! Desuden er der skrevet i datid og førdatid mærkelige steder. Alt i alt dårligt oversat!!

keyboard_arrow_up